Καλωσορίσατε στο 1ο On Line Σκακιστικό Πρωτάθλημα στην Ελλάδα

 

 

 

 

English Language Ανακοινώσεις Συμμετοχές Κανονισμοί Πρόγραμμα Αγωνιστικές Email

 

Αγαπητοί φίλοι σκακιστές-τριες,

Η περίοδος του ελέγχου των παικτών ολοκληρώθηκε και η τελική φάση είναι προ των πυλών! Οι συμμετέχοντες είναι συνολικά 132 από 18 χώρες. Θα παιχτούν 7 γύροι με σύστημα νοκ ουτ.

Οι τέσσερις πρώτοι γύροι θα είναι των 2 παρτίδων. Ο 5ος και ο 6ος γύρος θα αποτελούνται από 4 παρτίδες. Στον 7ο γύρο που θα παιχτούν οι θέσεις 1-6 ο αριθμός των παρτίδων θα έχει ως εξής:
Θέσεις 1-2 παρτίδες 6. Θέσεις 3-4 και 5-6 παρτίδες 4.

Στον 3ο γύρο ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι υποχρεωτικά 32.

Θέλουμε να τονίσουμε πως ο κάθε γύρος θα διαρκεί 3 ημέρες και οι παρτίδες θα ολοκληρώνονται μέσα στο πρώτο 24ωρο. Οι υπόλοιπες 2 ημέρες θα χρησιμοποιούνται για αναβολές παρτίδων που έχουν δοθεί για λόγους ανωτέρας βίας. Τονίζουμε ότι: με εξαίρεση τα επείγοντα περιστατικά (δικαιολογία που γίνεται δεκτή μόνο 1 φορά για κάθε παίκτη) τα αιτήματα αναβολών θα γίνονται πριν από τον προηγούμενο γύρο και θα υποβάλλονται στον αρχιδιαιτητή κ. Ευάγγελο Μπάρδη. Email: bardisev@in.gr & bardisev@yahoo.gr

Ώρα έναρξης 20:00 (ώρα Ελλάδος – GMT 18:00) ή ώρα Internet @791

Στον 1ο γύρο χρησιμοποιήσαμε κατευθυνόμενη κλήρωση στις ζώνες Ασίας και Αμερικής έτσι ώστε να διευκολυνθούν κάποιοι παίκτες με σημαντική διαφορά ώρας, τουλάχιστον στην αρχή του Πρωταθλήματος.

Καλωσορίσατε στο 1ο Πρωτάθλημα μέσω Διαδικτύου στην Ελλάδα. Καλό παιχνίδι σε όλους σας!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Enter to the server

Login >>>

 

Internet Time:

Hellas Time (GMT +2):
 

O Χορηγός...


Η Α.Ε. Συστήματα Οργανώσεως "NATIONAL" ιδρύθη προ 40 ακριβώς ετών. Ειδικεύτηκε στις πάσης φύσεως εφαρμογές μηχανογραφήσεως με ηλεκτρονικές μηχανές και προγράμματα ( soft - και hardware ). Υπήρξε πρωτοπόρος στην εισαγωγή και εγκατάσταση μηχανημάτων Α.Τ.Μ. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της N.C.R. μέχρι το 1997. Συνεχίζει ως αντιπρόσωπος των εξειδικευμένων προγραμμάτων της εταιρίας A.C.I. Η.Π.Α και Μεγ. Βρεταννίας και πολλών άλλων εταιριών, με πελάτες όλες τις μεγάλες τράπεζες. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Στυλιανός Κων. Ζούζουλας.

 © Copyright 2002 @chess.gr