Καλωσορίσατε στο 1ο On Line Σκακιστικό Πρωτάθλημα στην Ελλάδα

 

 

 

 

English Language Ανακοινώσεις Συμμετοχές Κανονισμοί Πρόγραμμα Αγωνιστικές Email

Αθήνα, 12/4/2002

Αγαπητοί φίλοι σκακιστές,
Σας προσκαλούμε στους τελικούς του 1ου Σκακιστικού Πρωταθλήματος μέσω Διαδικτύου στην Ελλάδα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και να ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν προβλήματα και λάθη που έγιναν.
Ευχόμαστε το επόμενο Πρωτάθλημα να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Η Οργανωτική Επιτροπή
: Μίνα Γεωργιάδου, Γιάννης Γκούμας, Αργύρης Κώτσης, Ευάγγελος Μπάρδης, Βασίλειος Σινανίδης. Ο Ανδρέας Ανδρέου ήταν υπεύθυνος προγραμματισμού του Σκακιστικού Διακομιστή "Απόλλων".


Αθήνα, 12/3/2002


Ο Μπούμκα θα μας ζήλευε! Ο πήχης ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά. Υποσχόμεθα δε, ότι σύντομα θα ανέβει ακόμη ψηλότερα. Η 1η Σκακιστική Διαδικτυακή Πύλη της χώρας μας το Hellas Chess Club – chess.gr (http://www.chess.gr) με την τεχνογνωσία των στελεχών της έκανε ένα ακόμη γενναίο βήμα. Το 1ο Πρωτάθλημα Οn-Line στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.
Ο σκακιστικός διακομιστής Απόλλων είναι έτοιμος να δεχθεί τους 140 μονομάχους που θα συμμετάσχουν σ’ αυτό το Πρωτάθλημα δίνοντας έτσι μια νέα προοπτική σκακιστικής διοργάνωσης.

Η ημερομηνία 13 θεωρείται γρουσούζικη για τους προληπτικούς. Εμείς όμως, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν πιστεύουμε στις προλήψεις γι’ αυτό, ξεκινάμε την 1η αγωνιστική στις 13/3/2002.
Όλοι εμείς οι συντελεστές (chess.gr & Μαύρη Βασίλισσα) έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το έργο. Δική μας θέληση και προοπτική ο Απόλλωνας να γίνει πόλος έλξης όλων των Ελλήνων σκακιστών και κυρίως των νέων, ώστε να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι χωρίς έξοδα και κόπο.

Οραματιστήκαμε και καταφέραμε να γίνει εφικτή αυτή η επιθυμία μας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε οι σκακιστές απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας να έχουν το δικό τους «δικτυακό τόπο».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Κυρίως, την εταιρία «National» Organization Systems S.A. και προσωπικά τον κ. Κώστα Ζούζουλα που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο όραμά μας και μας βοήθησε να το πραγματοποιήσουμε.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες των Διεθνών Τουρνουά της Ικαρίας, Κορίνθου και Καβάλας που απάντησαν στο κάλεσμά μας και έβαλαν κι αυτοί το δικό τους χέρι βοηθείας.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη κι εκείνους που με τις σκαιές, πικρόχολες και αναίτιες επιθέσεις τους δεν έπαυαν να μας υπενθυμίζουν πως η προκοπή στη χώρα μας είναι έναυσμα λιθοβολισμού και μοιρολατρίας, συνέτειναν δε στο να αυξηθεί η διάθεσή μας για εργασία και να οδηγηθούμε σε αυτά τα αποτελέσματα. Σ΄ αυτούς τους κυρίους υπενθυμίζουμε κάτι: ο καθένας γράφει την Ιστορία του κι εμείς τη δική μας…

Σας καλωσορίζουμε στην παρέα μας.

Η Οργανωτική Επιτροπή


Αθήνα, 5/3/2002

Αγαπητοί φίλοι σκακιστές-τριες,

Η περίοδος του ελέγχου των παικτών ολοκληρώθηκε και η τελική φάση είναι προ των πυλών! Οι συμμετέχοντες είναι συνολικά 132 από 18 χώρες. Θα παιχτούν 7 γύροι με σύστημα νοκ ουτ.

Οι τέσσερις πρώτοι γύροι θα είναι των 2 παρτίδων. Ο 5ος και ο 6ος γύρος θα αποτελούνται από 4 παρτίδες. Στον 7ο γύρο που θα παιχτούν οι θέσεις 1-6 ο αριθμός των παρτίδων θα έχει ως εξής:
Θέσεις 1-2 παρτίδες 6. Θέσεις 3-4 και 5-6 παρτίδες 4.

Στον 3ο γύρο ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι υποχρεωτικά 32.

Θέλουμε να τονίσουμε πως ο κάθε γύρος θα διαρκεί 3 ημέρες και οι παρτίδες θα ολοκληρώνονται μέσα στο πρώτο 24ωρο. Οι υπόλοιπες 2 ημέρες θα χρησιμοποιούνται για αναβολές παρτίδων που έχουν δοθεί για λόγους ανωτέρας βίας. Τονίζουμε ότι: με εξαίρεση τα επείγοντα περιστατικά (δικαιολογία που γίνεται δεκτή μόνο 1 φορά για κάθε παίκτη) τα αιτήματα αναβολών θα γίνονται πριν από τον προηγούμενο γύρο και θα υποβάλλονται στον αρχιδιαιτητή κ. Ευάγγελο Μπάρδη. Email: bardisev@in.gr & bardisev@yahoo.gr

Ώρα έναρξης 20:00 (ώρα Ελλάδος – GMT 18:00) ή ώρα Internet @791

Στον 1ο γύρο χρησιμοποιήσαμε κατευθυνόμενη κλήρωση στις ζώνες Ασίας και Αμερικής έτσι ώστε να διευκολυνθούν κάποιοι παίκτες με σημαντική διαφορά ώρας, τουλάχιστον στην αρχή του Πρωταθλήματος.

Καλωσορίσατε στο 1ο Πρωτάθλημα μέσω Διαδικτύου στην Ελλάδα. Καλό παιχνίδι σε όλους σας!

Η Οργανωτική Επιτροπή


28/1/2002,

Αγαπητοί φίλοι,

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ανακοινώνει με χαρά ότι, οι πέντε πρώτοι νικητές του 1ου Σκακιστικού Τουρνουά μέσω Διαδικτύου στην Ελλάδα θα φιλοξενηθούν δωρεάν και χωρίς παράβολο στα εξής τουρνουά: Διεθνές Τουρνουά Ικαρίας 2002, Διεθνές Τουρνουά Κορίνθου 2002, Διεθνές Τουρνουά Καβάλας 2002

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία "NATIONAL" ORGANIZATION SYSTEMS S.A. είναι ο κύριος χορηγός του 1ου Ανοικτού Σκακιστικού Πρωταθλήματος On Line στην Ελλάδα και προσφέρει το συνολικό ποσό των 2.934 Euro (1.000.000 δρχ.) στους νικητές των αγώνων. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι κανονισμοί των αγώνων.
Επίσης η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε όπως επεκτείνει τις ημερομηνίες εγγραφών μέχρι 10/2/2002 .

Όσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το κάνουν τώρα! >>>


3/12/2001,

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Πρωτάθλημα μέσω Διαδικτύου στην Ελλάδα και σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας έχετε δείξει μέχρι τώρα. Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα όνειρο πολλών χρόνων που μέχρι σήμερα έμενε ανικανοποίητο. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες του διαδικτύου πιστέψαμε και οραματιστήκαμε ένα διαδικτυακό τόπο όπου θα μπορούν να παίζουν το αγαπημένο μας παιχνίδι και οι άνθρωποι που ενώ το αγαπούν δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν με αυτό. Ο «Απόλλωνας», ο 1ος Σκακιστικός Διακομιστής, γεννήθηκε πριν από 3 χρόνια αλλά δεν ήταν σε θέση να δεχθεί μεγάλο όγκο σκακιστών. Στον ένα χρόνο δοκιμαστικής του λειτουργίας (2000-2001) εγγράφηκαν 4.200 σκακιστές απ’ όλο τον κόσμο κι αυτό ήταν ένα μήνυμα για μας πως έπρεπε να βιαστούμε για να το αναβαθμίσουμε. Τελικά, με το νέο έτος και προς το τέλος του πρώτου διμήνου του, επιτέλους, το 1ο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ασφαλώς δωρεάν και θα διαρκέσουν μέχρι 15/1/2001. Πιστεύουμε πως θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας για ένα ποιοτικό και ισχυρό πρωτάθλημα. Εμείς όλοι οι συντελεστές της προσπάθειας αυτής ευελπιστούμε ότι, οργανώνοντας αυτό το πρωτάθλημα θα αποκτήσουμε εκείνες τις εμπειρίες που θα μας επιτρέψουν, να «κολυμπήσουμε» μαζί σας σε πιο βαθιά νερά.

Τελειώνοντας, σας ενημερώνουμε ότι μετά το πέρας της εγγραφής των παικτών στους αγώνες θα σας ανακοινώσουμε για τον τρόπο διεξαγωγής τους, καθώς επίσης και για το ύψος των χρηματικών επάθλων. Αυτό γίνεται γιατί ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των παικτών. Για πιθανές αλλαγές ή νέα θα ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της παρούσας σελίδας.

Οργανωτική επιτροπή ορίζεται:

• Γεωργιάδου Μίνα
• Γκούμας Ιωάννης
• Κώτσης Αργύρης
• Μπάρδης Ευάγγελος
• Σινανίδης Βασίλειος

Υπεύθυνος προγραμματισμού: Ανδρέας Ανδρέου

Φιλικά
Η ομάδα του chess.gr

Οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες  (5/2/2002) >>>

 

 

 

Enter to the server

Login >>>

 

Internet Time:

Hellas Time (GMT +2):
 

O Χορηγός...


Η Α.Ε. Συστήματα Οργανώσεως "NATIONAL" ιδρύθη προ 40 ακριβώς ετών. Ειδικεύτηκε στις πάσης φύσεως εφαρμογές μηχανογραφήσεως με ηλεκτρονικές μηχανές και προγράμματα ( soft - και hardware ). Υπήρξε πρωτοπόρος στην εισαγωγή και εγκατάσταση μηχανημάτων Α.Τ.Μ. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της N.C.R. μέχρι το 1997. Συνεχίζει ως αντιπρόσωπος των εξειδικευμένων προγραμμάτων της εταιρίας A.C.I. Η.Π.Α και Μεγ. Βρεταννίας και πολλών άλλων εταιριών, με πελάτες όλες τις μεγάλες τράπεζες. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Στυλιανός Κων. Ζούζουλας.
 

 © Copyright 2002 @chess.gr