ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:
ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2001 23:18

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ TOΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ

Τα βλέμματα όλων εκείνων, που αγαπούν το σκάκι, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλο τον κόσμο, θα είναι στραμμένα στο όμορφο Ρέθυμνο από 17-21 Απριλίου. Η μεγάλη ανάπτυξη του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος, στην Κρήτη, δείχνει την καλλιέργεια και την κουλτούρα των κατοίκων της. 

Η παρουσία του Ανατόλυ Κάρποβ στο φεστιβάλ με την επωνυμία «Πάσχα στο Ρέθυμνο 2001», δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διοργάνωση, την προβολή του αθλήματος αλλά και της χώρας μας, γεγονός ιδιαίτερης σημασίας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. 
Είμαι βέβαιος ότι η πατροπαράδοτη Ελληνική Φιλοξενία, ιδιαίτερα η Κρητική, θα ενθουσιάσει τους μετέχοντες στον αγώνα, που ασφαλώς θα γίνουν καλοί κήρυκες της χώρας μας. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την πρόσκληση να παραστώ στους αγώνες και να δηλώνω ότι θα ανταποκριθώ σ' αυτήν , εφόσον οι υποχρεώσεις μου το επιτρέψουν. Διαβεβαιώστε τους Έλληνες σκακιστές ότι εκτιμώ ιδιαίτερα την ενασχόλησή τους με το σκάκι. Η Πολιτεία που έθεσε τους αγώνες υπό την αιγίδα της, μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα είναι πάντα συμπαραστάτης στις προσπάθειές τους για διάκριση. 

Στους Ξένους αθλητές εύχομαι καλή διαμονή και να απολαύσουν τις ομορφιές της Κρήτης. Τέλος στους οργανωτές του φεστιβάλ εύχομαι να έχουν πάντα τη διάθεση και τις εμπνεύσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος. 

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ


English Version

Προκήρυξη | 1ο Διασχολικό | Κάρποβ-Κουβάτσου | 1ο Ανοικτό Διεθνές Τουρνουά
Πρώτη Σελίδα | Το Ρέθυμνο | Χαιρετισμοί | Επικοινωνία