ΕΛΛΗΝΙΚΑ ELO 1998

Πολύς κόσμος μου έστελνε e-mail ή μου τηλεφωνούσε σχετικά με τα ELO's του 1998. Πότε θα βγούν, γιατί αργούν, αν θα τα παρουσιάσουμε από το δίκτυο, κ.λ.π.
Κατόπιν συννενόησης και καλής συνεργασίας με τους Στράτο Γρίβα και Τάκη Aλβα -ο τελευταίος έκανε τιτάνια προσπάθεια να μου έρθουν οι λίστες έγκαιρα και τον ευχαριστώ για αυτό- τα Ελληνικά ELO του 1998 είναι εδώ!
Μπορείτε λοιπόν να αναζητήσετε το όνομά σας, το συλλογό σας ή ακόμα και μία "εμβέλεια" ELO αν αυτό επιθυμείτε. Επίσης υπάρχει μια μελέτη που μας παρέθεσε ευγενώς προσφερθείς ο φίλος μας από την Θεσσαλονίκη, Συμεών Κανελάκης, με ELO σε κατηγορίες όπως: Τα καλύτερα 100 (γενικώς), τα καλύτερα γυναικών, εφήβων, μέχρι 2000 και τα καλύτερα από παίκτες της πανέμορφης Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ θερμά τον Συμεών για την καλή του εργασία και την ευγενική του προσφορά
. . Την μελέτη αυτή μπορείτε να την δείτε στον νέο server blackqueen.net

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ELO 1998

Μπορείτε να "κατεβάσετε" στον υπολογιστή σας τα ELO συμπιεσμένα *.txt (απλό κέιμενο) και κάθε γράμμα ξεχωριστά.
Επίσης τα ELO διατίθονται σε σας κάτω από το format *.xls του EXCEL και για να έχουμε την συμβατότητα προς τα πίσω είναι φτιαγμένα για το EXCEL 4.0 ή ανώτερο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά για μιά ακόμη φορά τον "μάγο" του HTML, Ηλία Μανεσιώτη που βοήθησε να γίνει η "μηχανή αναζήτησης"  των ELO 1998.
Καλή μελέτη!

Αργύρης Κώτσης