ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σε μία πολύ όμορφη και συγκινητική τελετή τιμήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου 1998, στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Κέντρο Καλαβρύτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Ομιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ).

Στην εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Πόλκας, ο Πρόεδρος του 12ου Συμβουλίου Περιοχής κ. Νικολάου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Καρακάση και κ. Καπατάς, ο Διευθυντής της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του Βουλευτή Αχαίας κ. Κατσικόπουλου - των Ενώσεων Καλαβρυτινών Αθήνας (κ. Αποστολόπουλος) και Πάτρας (κ. Καλδίρης), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΟΚΕ, μέλη Σκακιστικών Σωματείων, οι Ηγούμενοι των Ιερών Μονών Μ. Σπηλαίου και Αγίας Λαύρας, Ιερείς και πλήθος κόσμου, ενώ έστειλαν χαιρετισμούς ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Α. Φούρας και ο Βουλευτής Αχαίας κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος που δέχθηκε την αναμνηστική πλακέτα "για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στην αθλούμενη νεολαία", ευχαρίστησε τον ΣΕΠΟΚΕ για τη διάκριση στο πρόσωπό του, εξήρε το έως τώρα ποικιλόμορφο έργο που παράγει σε πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις μελλοντικές δραστηριότητες του Ομίλου, αρχής γενομένης από το 1ο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιφέρειας Καλαβρύτων που θα πραγματοποιηθεί με πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων 11-13 Αυγούστου 1998.

Στον Σεβασμιώτατο επεφυλάχθη και μια ωραία έκπληξη από τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ κ. Μπαχά, ο οποίος με την ιδιότητά του ως Προέδρου του σωματείου "Οι Φίλοι του Γηροκομείου" του επέδωσε απόφαση του ΔΣ με επιταγή 5.000.000 δρχ. για αγορά αυτοκινήτου του Καλλιμανοπουλείου. Η επιτυχημένη αυτή συνάντηση έκλεισε με γεύμα που παρέθεσε ο Σεβασμιώτατος στο Καλλιμανοπούλειο.