2ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΣ & ΣΕΔ & ΣΑ


ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡΙΒΑΜε νικητές τον Νικολόπουλο Κ. (ΣΣΕ) και τον Μπανίκα Β. (ΣΣΑΣ), που συγκέντρωσαν 7 βαθμούς σε 9 αγώνες, έγινε στις 2-4 Απριλίου στην αίθουσα Τροπαίων της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, το 2ο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών, Σωμάτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Στη βαθμολογία ακολούθησαν οι Φουντουκίδης Θ. (ΣΣΑΣ) και Κόκκαλης Β. (ΣΣΕ) με 6.5 β., ο περσινός νικητής Μαρκόπουλος Θ. (ΣΙ) με 5.5 β., ο Ισαακίδης Σ. με 4.5 β. κ.α.

Ισοαβαθμία είχαμε και στην ομαδική βαθμολογία, όπου η Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και η Αξιωματικοί Σωμάτων (ΣΣΑΣ), συγκέντρωσαν από 13.5 βαθμούς. Σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Νικολόπουλος Κ., ο οποίος παράλληλα έδωσε και την πρωτιά στην ομάδα του.

Στην τελετή λήξης παρέστησαν ο αντιπλοίαρχος (Μ) Αγριογιάννης Β., ο επισμηναγός (Ι) Αθανασόπουλος Α., ο αντισμήναρχος Διαμαντόπουλος Δ., ο υπολοχαγός (ΠΖ) Ζαχαράκης Ν., ο πλωτάρχης (Φ) Δελής Α., ο αστυνόμος Παππάς Λ., ο εκπρόσωπος της ΑΣΑΕΔ πλωτάρχης Φωτακίδης Α., ενώ την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Στρόφαλης Ν., ο Εφορος Αγώνων κ. Σκλαβούνος Π. και το μέλος του ΔΣ κ. Νικολόπουλος Π., ο οποίος ήταν και ο Διευθυντής Αγώνων. Διαιτητές ήταν ο Σακελλαράκης Δ. και ο Μπάρδης Β., ενώ οι πλωτάρχες Καψής Α. και Μοσχούτης Ν., εξασφάλισαν τις καλύτερες συνθήκες διαξαγωγής των αγώνων.