ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΚΕΣΚ & ΕΣΟ 1996

ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡΙΒΑΤην Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, έγινε στο γνωστό παραλιακό κλάμπ "La Mamounia - La Playa", η χοροεσπερίδα που συνδιοργάνωσαν ο " Σύνδεσμος Κορυφαίων Ελλήνων Σκακιστών" και η "Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία".

Η χοροεσπερίδα ήταν αφιερωμένη στις Εθνικές μας ομάδες, ενόψει της αναχώρησής τους γιά την 32η Ολυμπιάδα και είχε ως τίτλο "Friday the 13th - A Farewell to the National Teams" και όλοι συμφώνησαν ότι ήταν μία πετυχημένη εκδήλωση με πάρα πολύ κέφι και χορό. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το ΔΣ του ΣΚΕΣΚ, μαζί με συμβούλους του ΔΣ της ΕΣΟ, έκοψε τούρτα γιά τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου του και υποσχέθηκε ακόμα καλύτερα έργα στο άμεσο μέλλον!
Τα 200 άτομα που θέλησαν να τιμήσουν τις ομάδες μας με την παρουσία τους, καθώς και άλλα 50 περίπου που δεν μπόρεσαν να έρθουν γιά διάφορους λόγους, αλλά μας θημήθηκαν, είναι πολύ λίγα γιά μία ομοσπονδία που αριθμεί 20.000 μέλη.
Ισως τελικά να μην υπάρχει ενδιαφέρον από τους σκακιστές μας γιά τις Εθνικές μας ομάδες και τους κορυφαίους μας σκακιστές, αλλά ευτυχώς που υπάρχει από την πλευρά της "Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού".

Πάντως, οι Εθνικές μας ομάδες, ο ΣΚΕΣΚ και η ΕΣΟ, θέλουν να ευχαριστήσουν αυτά τα 250 άτομα γιά το ενδιαφέρον τους. Σίγουρα, χαμένοι βγήκαν μόνο αυτοί που δεν ήρθαν, μόνο αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν!