ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΒΟΛΟΣ 1996

ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡΙΒΑ
Χάρις στις συντονισμένες προσπάθειες της ΕΣΟ και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, τα πρωταθλήματα Ελλάδας επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς και μετά από πολλά χρόνια, έγιναν στη χρονιά τους και συγκεκριμένα από 27 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου, στην πανέμορφη Πορταριά Πηλίου.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, με επικεφαλής τον νομάρχη Πάνο Σκοτινιότη και τον αντινομάρχη Γιάννη Στάμο, όχι μόνο κάλυψαν το κόστος των δύο πρωταθλημάτων, αλλά έδειξαν επίσης ότι το σκάκι στη Θεσσαλία δεν είναι υπόθεση μόνο της Καρδίτσας! Οι τοπικοί άρχοντες έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον γιά τη διάδοση του σκακιού και υποσχέθηκαν μεγαλύτερη υποστήριξη, στο άμεσο μέλλον.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου "Πορταριά", οι Κώστας Θεοδώρου και Κώστας Χατζηδάκης, βοήθησαν σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα και συνέβαλαν στη δημιουργία φιλικού κλίματος και ευχάριστης διαμονής. Και βέβαια, τι ναπεί κανείς γιά το εξαιρετικό και υπερσύγχρονο ξενοδοχείο τους;

Το Γραφείο Τύπου και Μπουλετίν, λειτούργησε άψογα, κάτω από την ευθύνη του Χρήστου Πιλάλη. Αλλωστε, με την πείρα που έχει ο Χρήστος σαν δημοσιογράφος, θα ήταν αδύνατο να αποτύχει! Οι διαιτητές είχαν εύκολο έργο και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.
Το τρίο, Νικος Γαβριλάκης (ΑΠ Γυναικών), Βασίλης Σελλάς (ΑΠ Ελλάδας) και Σωτήρης Λογοθέτης (βοηθός), είναι εγγύηση γιά μεγάλες διοργανώσεις. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον πρόεδρο της "ΣΕ Βόλου", Γιώργο Ξενάκη και τον πρόεδρο της κοινότητας Πορταριάς, Βασίλη Κοντορίζο, που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τέλος, επειδή πρέπει και να ευλογούμε τα γένια μας, πιστεύω ότι δικαιούμαι κι εγώ ένα μικρό κομμάτι, στην προσπάθεια της πραγματοποίησης της τέλειας αυτής διοργάνωσης. Είναι φυσιολογικό, όταν υπάρχει συνεργασία και το μέλος της "μηχανής" λειτουργεί άψογα, τότε κάθε διοργάνωση πετυχαίνει το στόχο της και βάζει τα θεμέλια γιά την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματός μας.
Και στην Πορταριά, η μηχανή πήγαινε με χίλια!

46ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
19ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ