Πρώτη Σελίδα Προσωπικά προϊόντα >>> Προϊόντα για Συλλόγους >>> Προϊόντα για τουρνουά Τιμοκατάλογος E-Mail
>>>  Ψηφιακό Ρολόι | Ηλεκτρονική Σκακιέρα | Πρόγραμμα παρουσίασης CPS | Σύστημα TASC

Πόσο επιτυχημένο είναι το τουρνουά σας;
Οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι, οι θεατές είναι ευχαριστημένοι και οι χρηματοδότες σας είναι ευχαριστημένοι;

Τα προϊόντα της DGT projects μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ακόμη πιο επιτυχημένο τουρνουά.

Το Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT και η Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT είναι τα προϊόντα που έχουν προτιμηθεί στα περισσότερα τουρνουά υψηλού επιπέδου των τελευταίων ετών.

Κοιτάξτε απλά τις φωτογραφίες από Παγκόσμια και Εθνικά Πρωταθλήματα, Ολυμπιάδες και τα ισχυρότερα ιδιωτικά τουρνουά και θα δείτε Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT και την Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT ξανά και ξανά. Το Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT χρησιμοποιείται επίσης σε άλλα πνευματικά αθλήματα. Η Ντάμα, το Οθέλλο, το Γκο και το Στρατέγκο προτιμούν το Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο για τα τουρνουά τους.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του Ηλεκτρονικού Σκακιστικού Χρονομέτρου DGT είναι ότι μπορεί να προβληθεί πολύ εύκολα πάνω του ένας χορηγός.

Χρησιμοποιώντας την Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT, μπορείτε να δείξετε «ζωντανά» τις παρτίδες σε μεγάλες οθόνες ή σε τηλεοράσεις σε οποιοδήποτε σημείο, συμπεριλαμβανόμενων των χρόνων σκέψης και των τελευταίων 15 κινήσεων. Μεγάλες ομάδες θεατών μπορούν να παρακολουθήσουν τις παρτίδες, με ελάχιστα δευτερόλεπτα καθυστέρηση, ακόμη και σε συναρπαστικές πιέσεις χρόνου.

Μπορείτε επίσης να επεκτείνεται την ομάδα των θεατών σας με «ζωντανή» παρουσίαση των παρτίδων στο World Wide Web. Τα λογισμικά Lost Boys και TASC software δημιουργούν τέλεια αρχεία για παρουσίαση στο Διαδίκτυο.

Η πρόσβαση σε αυτή τη μεγάλη ομάδα θεατών αποτελεί συχνά καθοριστική παράμετρο στην ικανοποίηση των χορηγών σας. Η ικανοποίηση των χορηγών είναι συνήθως το «κλειδί» για την εξύψωση του τουρνουά σε ανώτερο επίπεδο την επόμενη χρονιά.

Τα προϊόντα DGT βοηθούν το τουρνουά σας να φτάσει στο επόμενο επίπεδο! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμβουλή.
email: webmaster@chess.gr

 © Copyright 2001 @chess.gr