Πρώτη Σελίδα Προσωπικά προϊόντα >>> Προϊόντα για Συλλόγους >>> Προϊόντα για τουρνουά Τιμοκατάλογος E-Mail
Σύστημα TASC >>> Τι παίρνετε... | Τι χρειάζεστε | Ερωτοαπαντήσεις

Το Σκακιστικό Σύστημα TASC

Ένα επαγγελματικό σύστημα για ζωντανή καταγραφή και παρουσίαση του τουρνουά σας

Εδώ και πολύ καιρό, τα τουρνουά υψηλού επιπέδου είναι εφοδιασμένα με υλικό ηλεκτρονικής καταγραφής, ώστε να παρουσιάζουν τις παρτίδες στους θεατές, στο Διαδίκτυο, στους σχολιαστές, σε σταθμούς τηλεόρασης και στον Τύπο. Αυτές οι υπηρεσίες ήταν διαθέσιμες μόνο στα κορυφαία τουρνουά, με ενοικίαση του υλικού. Τώρα οι ίδιες δυνατότητες είναι διαθέσιμες και με ικανοποιητικό κόστος και για τουρνουά μεσαίου επιπέδου.

Η DGT Projects B.V. μπορεί να προσφέρει sensor boards, καλώδια εγκατάστασης, λογισμικό, και τελικά τους υπολογιστές σε πολύ μικρότερη τιμή. Βελτιώστε το τουρνουά σας με:

  • Οθόνες τηλεόρασης στο χώρο των αγώνων.
  • Αυτόματη αρχειοθέτηση όλων των παρτίδων, με πληροφορίες για τους παίκτες και κάθε γύρο των αγώνων.
  • Uploading «ζωντανών» πληροφοριών στο Διαδίκτυο.
  • «Ζωντανή» παρακολούθηση των παρτίδων από επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Το Σκακιστικό Σύστημα TASC σχεδιάστηκε για «ζωντανή» κάλυψη της 33ης Σκακιστικής Ολυμπιάδας στην Ελίστα. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί για απεριόριστο αριθμό παρτίδων.

 
 

Το Σκακιστικό Σύστημα TASC επιτρέπει την παρουσίαση οθόνης με παρτίδες σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου Η/Υ, η καθεμιά με προδιαγραφές της αρεσκείας σας. Οι οθόνες μπορούν να προγραμματιστούν για να δείχνουν τη θέση που βρίσκεται στη σκακιέρα εκείνη τη στιγμή ή να αναμεταδίδουν την παρτίδα από την πρώτη μέχρι την τελευταία κίνηση που παίχτηκε.
  • Μέχρι και τρεις παρτίδες μπορούν να μεταδίδονται ταυτόχρονα σε μια οθόνη τηλεόρασης ή Η/Υ.
  • Μέχρι και πέντε οθόνες τηλεόρασης μπορούν να συνδεθούν σε ένα δίκτυο PC.

Αυτές οι οθόνες μπορούν να projected χρησιμοποιώντας τις δημοφιλείς video beamers.

Παρακολούθηση παρτίδων στο Διαδίκτυο

Η υποστήριξη για το Διαδίκτυο συμπεριλαμβάνεται στο Σκακιστικό Σύστημα TASC. Οι πληροφορίες για το τουρνουά και τις παρτίδες uploaded αυτόματα στην ιστοσελίδα σας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας browse τις παρτίδες με live game viewer. Η παρακάτω οθόνη είναι ενδεικτική για την εικόνα που λαμβάνουν οι επισκέπτες σας.

Αυτή η εικόνα έχει παρθεί από την ιστοσελίδα του Ολλανδικού Πρωταθλήματος. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα www.nkschaken.nl για να αποκτήσετε μια εμπειρία της πολυτέλειας που παρέχει ένας στο τουρνουά σας.
 

 © Copyright 2001 @chess.gr