Πρώτη Σελίδα Προσωπικά προϊόντα >>> Προϊόντα για Συλλόγους >>> Προϊόντα για τουρνουά Τιμοκατάλογος E-Mail
>>>  Ψηφιακό Ρολόι | Ηλεκτρονική Σκακιέρα

Τα πνευματικά παιχνίδια αποτελούν μέρος της ανθρώπινης ιστορίας. Η εταιρεία DGT Projects ανέπτυξε δύο προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να προσαρμόσει το άθλημα στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Η μέτρηση του χρόνου αποτελεί βασική παράμετρο κάθε πνευματικού αθλήματος. Για κάθε αγώνα δύο αντιπάλων, το Ηλεκτρονικό Χρονόμετρο αποτελεί την τέλεια επιλογή.
Παιχνίδια όπως το Σκάκι, το Γκό, η Ντάμα, το Σόγκι ή το Σκράμπλ γίνονται πολύ συναρπαστικότερα όταν ο χρόνος σκέψης περιορίζεται με τη χρήση του Ηλεκτρονικού Σκακιστικού Χρονομέτρου.

 

Ο Γκάρυ Κασπάροβ σ' έναν επίσημο αγώνα παίζει
πάνω σε μια ηλεκτρονική σκακιέρα της DGT
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό ρολόι
της DGT παίζοντας το αγαπημένο σας Othello!


Το Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο προσφέρει 12 διαφορετικές μεθόδους ελέγχου του χρόνου, ώστε να αντιμετωπίζονται οι προσωπικές προδιαγραφές κάθε παίκτη.
Από τη στιγμή που εισέβαλε στο σπίτι, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελεί τον τέλειο αντίπαλο κάθε σκακιστή. Μια παρτίδα όμως που εξελίσσεται στην οθόνη του Η/Υ με τη χρήση του ποντικιού δεν είναι πάντα η ιδανική μέθοδος. Η εταιρεία DGT Projects ανακάλυψε μια εξαιρετική λύση.


Η ηλεκτρονική σκακιέρα DGT δημιουργεί την επιλογή να παίξει κανείς εναντίον των ισχυρότερων προγραμμάτων στον υπολογιστή σας, αλλά χρησιμοποιώντας μια «κανονική» σκακιέρα. Επίσης, η ηλεκτρονική σκακιέρα DGT μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους, για παράδειγμα από ένα σχολιαστή ή δάσκαλο.


 

 © Copyright 2001 @chess.gr