Πρώτη Σελίδα Προσωπικά προϊόντα >>> Προϊόντα για Συλλόγους >>> Προϊόντα για τουρνουά Τιμοκατάλογος E-Mail
>>>  Ψηφιακό Ρολόι | Ηλεκτρονική Σκακιέρα | Πρόγραμμα παρουσίασης CPS

O Σύλλογός σας στην ψηφιακή εποχή!

Οι σύλλογοι χρειάζεται να ανταγωνιστούν σε μια όλο και διευρυνόμενη αγορά διασκέδασης, προκειμένου να προσελκύσουν μέλη. Ανταγωνίζονται μεταξύ τους και εναντίον άλλων δραστηριοτήτων για το ενδιαφέρον υποψήφιων μελών. Η απόκτηση του κατάλληλου υλικού αποτελεί ρυθμιστική παράμετρο στη δημιουργία ενός ελκυστικού συλλόγου.

Το Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT είναι εξαιρετικά σχεδιασμένο και δημιουργεί τη σύγχρονη εικόνα που χρειάζεται ο σύλλογός σας.
Το Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT είναι το πιο ελισσόμενο ηλεκτρονικό χρονόμετρο στην αγορά, καθώς διαθέτει 12 διαφορετικές μεθόδους ελέγχου του χρόνου. Το Ηλεκτρονικό Σκακιστικό Χρονόμετρο DGT δημιουργεί δυνατότητες να έχετε ελκυστικές παραλλαγές στους αγώνες του συλλόγου σας.
Περισσότερα από 35.000 Ηλεκτρονικά Σκακιστικά Χρονόμετρα DGT's έχουν πουληθεί σε συλλόγους, τουρνουά και μεμονωμένους σκακιστές τα τελευταία χρόνια.

 

Το ματς Deep Junior 7 - Μπανίκα που έγινε τον Ιούνιο του 2001
στον Σ.Α.Ε.
Η παρουσίαση έγινε με την ηλεκτρονική σκακιέρα DGT
και το ειδικό λογισμικό CPS PresentationΗ Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT δημιουργεί δυνατότητες να παρουσιάσετε παρτίδες του συλλόγου σας «ζωντανές» στο Διαδίκτυο. Χρειάζεστε έναν υπολογιστή και το Lost Boys CPS (Chess Presentation System) CD ROM.

Τυποποιημένη ιστοσελίδα που δημιουργεί το CPS.
 
 
 


Με το λογισμικό CPS η Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT μπορεί να βοηθήσει στην έκδοση περιοδικού του συλλόγου σας, καθώς δημιουργεί game scores και διαγράμματα έτοιμα για χρήση στο Word ή στο Wordperfect. Με την Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT μπορείτε για πρώτη φορά να καταγράψετε και να δημοσιεύσετε παρτίδες blitz.

Σελίδα κειμένου με διαγράμματα που δημιουργεί το CPS.

Η Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT αποτελεί τέλεια και σύγχρονη σκακιέρα «τοίχου», αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οθόνη τηλεόρασης (με σύνδεση VGA) ή ένα μεγάλο monitor. Ο εκπαιδευτής μπορεί να παίζει και να σχολιάζει μια παρτίδα στην Ηλεκτρονική Σκακιέρα DGT Board, κοιτάζοντας τους διδασκόμενους, ενώ η θέση φαίνεται στη μεγάλη οθόνη.


 

 © Copyright 2001 @chess.gr